Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Erfaringer fra en lykkelig skilsmisse - Aftener om kærlighed

Dato
Onsdag d. 9. marts 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Sted
Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby
Medvirkende
Flemming Møldrup, Julie Ralund, Sognepræst Pernille Vinge Karlsson

Foråret står i kærlighedens tegn, for i de kommende måneder inviterer Timotheus Sogn og Valby Søndre Sogn indenfor til en række aftener, der sætter fokus på kærligheden.

Gennem forskellige foredrags- og oplægsaftener forsøger vi at belyse og forstå kærligheden, dens væsen og mange former fra forskellige vinkler og med forskellige gæster. 

Denne aften kan du møde forfatter og forbrugerekspert, Flemming Møldrup og rådgiver og producent, Julie Ralund til en samtale om at gå fra en ulykkelig til en lykkelig skilsmisse. 

I 2021 udkom deres fælles bog "Slug kamelen - der kommer flere. Leveregler fra et skilt forældreskab" (2021, Gyldendal). Og heri giver de et ærligt indblik i deres rørende og til tider besværlige vej mod det, de kalder et skilt forældreskab, og de kommer desuden med deres tanker og bud på, hvordan andre kan gøre det samme.

Dette er også tilfældet denne aften, hvor de deler ud af erfaringer og erindringer fra deres brud og kommer med tanker og leveregler til videre inspiration.

Aftenen indledes med oplæg og samtale, undervejs er der en pause, hvor er serveres lidt drikkevarer og snacks og derefter er der mulighed for at stille spørgsmål.

Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.