Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Frokost og foredrag

Dato
Onsdag d. 8. februar 2023, Kl. 12:00 til kl. 15:00
Sted
Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby

Den anden onsdag i hver måned fra september til man mødes vi i krypten til Frokost & Foredrag. Vi spiser dejlig mad sammen og synger, inden vi denne gang er heldige at få besøg af Søren Sievers. Han har gennem 30 år været sognepræst så forskellige steder som Kalundborg, Hillerød og Frederiksberg. Senest har han været vikarpræst på Vestsjælland - og helt aktuelt har vi nu fornøjelsen af ham som vikarpræst i Valby Søndre Sogn. 

Søren har ikke altid været præst. Helt oprindeligt indledte han nemlig sit arbejdsliv med ansættelse hos Politiet, nærmere bestemt Københavns Politi. Her gjorde han tjeneste fra midten af 1970erne til midten af 80erne, inden han skiftede ordensmagtens sorte herrebukser ud med en præstekjole. Det er lige præcis dette markante og livsforandrende jobskifte, som vi skal høre Søren fortælle om i foredraget "Fra panser til præst". Så læg endelig vejen forbi, det bliver helt sikkert spændende! 

Pris: 75 kr. inkl. frokost, kaffe og lækker kage

Tilmelding til kirkekontoret senest fredag den 3. februar på 29 13 25 65 (evt. på telefonsvarer) eller email til timotheus.sogn@km.dk