Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Frokost og foredrag

Dato
Onsdag d. 8. marts 2023, Kl. 12:00 til kl. 15:00
Sted
Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby

Den anden onsdag i hver måned fra september til maj mødes vi i krypten til Frokost & Foredrag. Vi spiser dejlig mad sammen og synger, inden vi denne gang er heldige at få besøg af Finn Vejlgaard, som er provst i Valby-Vanløse Provsti. 

Finn har en dato, som har brændt sig fast i hans hukommelse: Mandag den 21. marts  2022. Den dato glemmer han aldrig nogensinde. For den dag brændte hans kirke, Hyltebjerg Kirke, hvor han til dagligt er præst. I løbet af kort tid, og imens et kor sågar øvede i kirken, fik ilden fat, og skaderne på bygningen blev omfattende. Finn vil holde et foredrag om selve branden og det arbejde, som stadig pågår med at genopbygge Hyltebjerg Kirke. Som budgetprovst er han desuden dybt involveret i nyt kirkebyggeri også mere generelt i København, så dette vil han også fortælle os om. Gå endelig ikke glip Finns spændende og dramatiske beretning. Velkommen til! 

Pris: 75 kr. inkl. frokost, kaffe og lækker kage

Tilmelding til kirkekontoret senest fredag den 3. februar på 29 13 25 65 (evt. på telefonsvarer) eller email til timotheus.sogn@km.dk