• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 8. marts 2020, kl. 10:30

2. søndag i fasten

Efter gudstjenesten er der den landsdækkende sogneindsamling.

FOLKEKIRKENS NØDHJÆLPS SOGNEINDSAMLING

Når klimaforandringernes største ofre

Folkekirkens Nødhjælps Indsamling er dedikeret til verdens fattigste, som lider hårdest under klimaforandringerne.

Søndag den 8. marts 2020 samler vi ind til mennesker, der intet forsvarsværk har, når katastrofen rammer. Ingen broer, der kan bringe dem i sikkerhed. Ingen vandreserver, når tørken rammer. Ingen mad, når ressourcerne slipper op.

Klimaforandringerne er én af hovedårsagerne til, at 821 millioner mennesker – svarende til hver niende verdensborger – sulter.

Den gode nyhed er, at løsningerne på en af hvor tids største problemer enten findes eller kan udvikles. Og det er Folkekirkens Nødhjælp gode til. Men vi har brug for dig for sikre at løsningerne når frem til dem, der har allermest brug for dem!

Læs prædikenteksten her

Sted Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby