×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 15. marts 2020, kl. 15:00

AFLYST - AFLYST - AFLYST  

PGA AF MYNDIGHEDERNES OPFORDRING 

Læs mere her.

Oplev pianist Maria Teresa Assing, når hun giver koncert til Beethoven Festival i Timotheuskirken. 

Program: Værker af L. van Beethoven, F. Schubert og F. Chopin 

Maria Teresa Assing: Maria Teresa Assing er en af Danmarks mest distingverede og ekspressive koncertpianister.

Født i København og med rødder i en dansk-polsk-jødisk kunstnerfamilie, startede hun sin musikalske opdragelse allerede som 5-årig og opdagede snart sin kærlighed til musik og særligt til klaveret. Tidligt vandt hun guldmedalje og talentpræmie for sit spil ved Berlingske Tidendes Musikkonkurrence og flere 1. priser ved Steinway Festivalen.

Som 15-årig flyttede MTA til Oslo for at studere en årrække hos den legendariske tjekkiske klaverprofessor, Jiri Hlinka. Herefter fortsatte hun sine klaverstudier ved Hochschule für Musik und Theater i Hamburg i klaverklassen hos professorerne Evgeni Koroliov, Elgin Roth og Marco Antonio de Almeida og siden i solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos professor Anne Øland.

I dag er hun aktiv som solist og kammermusiker med et stort og alsidigt repertoire fra barok til avantgarde. Hendes koncertvirksomhed omfatter optrædender og radio/tv-transmissioner i hele Europa både med orkestre og ved solorecitals.

MTA udsendte sin debut CD i 200-året for Frédéric Chopins fødsel med flere af hans mest elskede og kendte klaverværker og høstede begejstrede anmeldelser i udenlandske musikmagasiner. Hun er senest CD aktuel med sin udgivelse af partitaer af J. S. Bach på Danacord.

 

Sted Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby
Pris
Gratis entré