• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 19. februar 2020, kl. 20:00

I februar skal vi se filmen 'Æblemostreglementet'.

Homer Wells vokser op på et børnehjem i Maine og opdrages af Dr. Larch, som næsten ser ham som en søn. Homer lærer at gå til hånde ved fødsler. Som ung mand - i 1943 - tager Homer ud for at udforske verden. Han starter som æbleplukker på plantagen Cider House, hvor han samtidig kan være sammen med en smuk ung pige.

Timotheus Filmklub er åben for alle interesserede og går ganske enkelt ud på at se nogle gode film sammen. Filmene vises i kirkerummet på kirkens store lærred.

Vi har behagelige stole med hynder, varme i gulvet og rigtig god lyd. Under filmen er det muligt at nyde en øl eller vand til kr. 10,- pr. stk.

Hvis du er interesseret i at blive medlem af filmklubben, kan du sende en mail til Timotheus.sogn@km.dk, så vil du komme på en mailliste, hvor du får mere information, når næste filmaften nærmer sig. Du er også velkommen til bare at dukke op på filmaftenen.

I Timotheus filmklub vælger vi i fællesskab, hvilke film vi vil have på programmet. Medlemmer er altid meget velkomne til at sende en mail til matr@km.dk med forslag til film.

Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 København, Danmark