Lørdag d. 18. januar 2020, kl. 15:00

Etatsorkestret afholder den traditionsrige koncert i Timotheus Kirken.

Dirigent: Niels Broksand. Solist : Simone Sand Victor.

Program:

Offenbach: Ouverture til Orfeus i underverdnen
Offenbach: Dukkearien fra Hoffmanns æventyr
Lincke: Berliner Luft
Puccini: Arie – Oh mio Babbino
Lumbye: Amelievals

Kai Verner Nielsen: Dronning Ingrids Honnørmarch
Strauss: Unter Donner und Blitz
Gøngemarch
Arie: Un bel di fra Madame Butterfly
Lumbye: Salut for Bournonville
Lehar: Vilja

Dørene åbnes kl. 14.30 og alle er velkomne.

Koncerten er gratis.

Om Etatsorkestret

Etatsorkestret blev dannet i 1922 på initiativ af 3 herrer, som spillede kammermusik sammen, De var ansat ved Post- og Telegrafvæsenet i København og drømte om at spille større klassiske værker i et symfoniorkester. De fandt et egnet lokale hos Post- og Telegrafvæsenet og opfordrede musikinteresserede mandlige kolleger til at spille i orkesteret. Kvinderne og familien kom med til koncerterne, festmiddagen og det efterfølgende bal, for der var kun begrænsede pladser i koncertlokalet. Først i 1960erne fik kvindelige musikere lov til at spille i orkesteret. Etaterne og Kongehuset er knyttet til hinanden. Kong Frederik den 9. var Etatsorkestrets første protektor og han dirigerede af og til orkesteret.

Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 København, Danmark