Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 24. december 2020, kl. 10:00
Sted Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby

AFLYST - AFLYST - AFLYST

Der er kommet nye anbefalinger fra sundhedsmyndighederne, hvor de nye retningslinjer vil gøre det vanskeligt at gennemføre julegudstjenesterne. Biskopperne med flere har derfor anbefalet, at gudstjenesterne aflyses.

I Timotheuskirken har vi fulgt myndighedernes anbefalinger siden starten af pandemien, og det gør vi selvfølgelig også nu. Vi har derfor valgt at aflyse alle gudstjenester indtil d. 3. januar 2021.

Vi vil i perioden prøve at være til stede på vores Facebookside, hvor de fleste af de aflyste gudstjenester vil blive streamet, så holde øje med den.

Og så er det selvfølgelig stadig muligt at komme i kontakt med præsterne, som dog ikke er i kirken, men kan træffes på telefon eller mail. Deres kontaktoplysninger findes her.

Vi ønsker alle en tryg og glædelig jul, samt et godt nytår.

Menighedsrådet, præster og personale ved Timotheus Sogn

Biskoppernes m. fl. pressemeddelelse:

Julegudstjenesterne

Pga. mutation fra England er der sidst på eftermiddagen kommet nye anbefalinger fra sundhedsstyrelsen vedrørende afholdelse af gudstjenester. Folkekirken har løbende forholdt sig til de retningslinjer, som er meldt ud fra Kirkeministeriet på baggrund af sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Da vi først få timer før juleaften har modtaget retningslinjerne, vurderer vi, at det vil være vanskeligt at gennemføre julegudstjenesterne.

Julen er en kirkelig højtid. Gudstjenesten er for mange et omdrejningspunkt for selve juleaften, og i mange familier et holdepunkt og en vigtig påmindelse om julebudskabet. I Folkekirken har vi glædet os og forberedt os på at afholde julegudstjenesterne på forsvarlig vis med baggrund i myndighedernes anbefalinger.

Det er derfor med stor beklagelse, at vi ikke kan anbefale at afholde gudstjenesterne i julen frem til Hellig tre Kongers søndag den 3. januar. Beslutningen kan træffes i enighed mellem menighedsrådsformanden og den præst, der har gudstjenesten. Det vil stadig være muligt at holde udendørs gudstjenester, drive-in samt virtuelle gudstjenester. Vi anbefaler, at man holder kirkerummene åbne for personlig andagt. Ser man lokalt en mulighed for at gennemføre korte andagter på de nye skærpede vilkår, kan dette naturligvis også være en mulighed. Der vil fortsat være mulighed for afholdelse af kirkelige handlinger.

Provsteforeningen, Præsteforeningen, Landsforeningen af Menighedsråd og biskopperne

Ventetiden er svær sådan en juleaften, og derfor inviterer vi børn, deres

bedsteforældre, deres forældre, og alle I møder på jeres vej til en

julegudstjeneste i børnehøjde.

Julens gudstjenester kræver billet

Så er ventetiden snart forbi, og vi gør klar til årets julegudstjenester, som vi glæder os til.

Vi skal passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger, så vi kan desværre ikke fylde kirken, som vi plejer. Vi er derfor nødt til at begrænse, hvor mange, der kan deltage i vores julegudstjenester.

I bedes derfor venligst tilmelde jer til den gudsteneste(r) I ønsker at deltage i.

Klik her for at komme til tilmeldingsformularerne
Tilmeldingerne vil blive åbnet tirsdag d. 1. december kl. 10.00