Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 24. december 2020, kl. 16:00
Sted Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby
Kommer senere

AFLYST - AFLYST - AFLYST

Der er kommet nye retningslinjer og anbefalinger fra myndighederne, som desværre har indflydelse på, hvordan vi kan holde gudstjenester i julen.

Menighedsrådet har derfor valgt at aflyse to gudstjenester:

• Torsdag d. 24. december kl. 12.00
  • Torsdag d. 24. december kl. 16.00

Det har vi gjort for at mindske risikoen for smittespredning, både blandt personalet og deltagere i gudstjenesterne, så det stadig er trygt at gå til gudstjeneste i Timotheuskirken.

Det er også gjort for, at vi kan leve op til retningslinjerne for rengøring og udluftning mellem tjenesterne, som tirsdag blev skærpet yderligere.

Der er stadig en mulighed for at se gudstjenesten fra din lokale kirke, da vi streamer gudstjenesterne kl. 10.00 (for børn og bedste) og kl. 14.00 på kirkens Facebookside.

Med ønsket om glædelig jul og godt nytår

Menighedsrådet ved Timotheus Sogn.

Juleaften

Læs prædikenteksten her

Julens gudstjenester kræver billet

Så er ventetiden snart forbi, og vi gør klar til årets julegudstjenester, som vi glæder os til.

Vi skal passe på hinanden og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger, så vi kan desværre ikke fylde kirken, som vi plejer. Vi er derfor nødt til at begrænse, hvor mange, der kan deltage i vores julegudstjenester.

I bedes derfor venligst tilmelde jer til den gudsteneste(r) I ønsker at deltage i.

Klik her for at komme til tilmeldingsformularerne
Tilmeldingerne vil blive åbnet tirsdag d. 1. december kl. 10.00