Gudstjeneste v. Pernille Vinge Karlsson

Søndag d. 28. november 2021, kl. 10:30
Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby

Velkommen til gudstjeneste i Timotheuskirken på søndag d. 28.november kl. 10.30

Læsningerne: Det er 1. søndag i advent, og vi læser fra Esajas' Bog 42,1-9, Romerbrevet 13,11-14 og Lukasevangeliet 4,16-30Læs prædikenteksten her.

Prædikenen: Adventstiden og det nye kirkeår er over os. Der er lys på gader og stræder, juletræet står og pynter på kirkepladsen og i kirken skal vi tænde det første lys i adventskransen. Snart er det tid til at tælle ned med kalenderlys og julekalender, og der er noget særligt ved de første afsnit af en julekalender, ligesom der er noget særligt ved de første sider i en bog. For de gemmer på en stemning af små åbenbaringer og opbyggelige spor, og det er lidt det samme med søndagens evangelium. Kom forbi kirken på søndag og hør hvorfor.

Salmer: Vi skal naturligvis synge det nye kirkeår ind med ”Vær velkommen, Herrens år” og ”Blomstre som en rosengård” og så skal vi synge nogle af de lidt nyere adventssalmer.

Nadver: Der er altergang med god afstand og alle er velkomne til at deltage.

Kirkekaffe: Efter gudstjenesten byder vi på en kop kaffe og mon der ikke også er lidt sødt til.

Vi glæder os til at se dig!

Kærlig hilsen

Pernille Vinge Karlsson