Begivenheden har allerede fundet sted.

Gudstjeneste v. Pernille Vinge Karlsson

Søndag d. 31. oktober 2021, kl. 10:30
Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby

22. søndag efter trinitatis

Velkommen til gudstjeneste i Timotheuskirken på søndag d. 31. oktober 2021 kl. 10.30

Læsningerne: Det er 22. søndag efter trinitatis og vi læser fra Første Mosebog 50,15-21, Filipperbrevet 1,6-11 og Matthæusevangeliet 18,21-35

Prædikenen: Efteråret har for alvor fået fat. Bladene daler omkring os, og på søndag går vi fra sommertid til vintertid. Nyd at du kan sove en time ekstra og kom veludhvilet til gudstjeneste i Timotheuskirken. Søndagens evangelium handler om tilgivelse og nåde. Og om hvor langt vi kan og vil gå for at tilgive andre – for er der grænser?

Salmer: Vi skal bl.a. synge ”Nåden er din dagligdag”, ”Du, som har tændt millioner af stjerner” og ”Dybt hælder året i sin gang”.

Nadver: Der er altergang med god afstand og alle er velkomne til at deltage i nadveren.

Kirkekaffe: Efter gudstjenesten byder vi på en kop kaffe i kirken.

Vel mødt!

Kærlig hilsen