• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 21. oktober 2020, Kl. 18:00 til kl. 21:00

Foråret 2020 vendte op og ned på hele verden. Coronapandemien satte en stopper for samvær, nærvær, rejser, bryllupper, studenterfester, folkemøde, EM i fodbold og meget, meget mere. For rigtig mange mennesker blev foråret og sommeren præget af ufrivillig isolation, afsavn og ensomhed.

Vi kunne ikke samles med vores kære, ikke rejse frit rundt i landet, ikke give hånd eller kindkys som vi plejede. Vores naturlige instinkt om at holde vores familie og venner tæt samlet blev udfordret til det yderste og vores livskvalitet sænket markant.

Denne snak om ufrivillig isolation åbner for snakken om selvvalgt isolation og hvorfor nogle vælger og opsøger den. Hvad gør det ved os og hvordan oplever man en ufrivillig isolation når man umiddelbart trives godt alene og i ekstreme forhold? Påvirker det livskvaliteten og hvordan?

Som opfølgning på vores weekend om livskvalitet i januar måned har vi valgt at dykke ned i emnet selvvalgt isolation for at sætte perspektiv på begrebet isolation og hvad det kan gøre ved vores livskvalitet.

Vi får besøg af Jonathan Pihl Tetzlaff, der opsøgte isolationen og tjente ved Slædepatruljen Sirius under ekstreme forhold—både socialt, mentalt og fysisk.

Bemærk arrangementet afholdes i Johannes Døbers Kirke.

Program:

18.00—18.45 - Let anretning og velkomst

18.45-19.30 - Foredrag del 1

19.30-19.45 - Kort pause

19.45-20.30 - Foredrag del 2

20.30-21.00 - Spørgsmål og refleksion

Pris: 40 kr.

Tilmelding: på kirkekontorene eller her

Selvvalgt Isolation
Regitze Ida Tetzlaff