• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 20. oktober 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00

Timo ChilLOUD er et koncertprojekt, hvor vi fylder kirkerummet med musik til eftertanke og ro. Det er en stund, hvor man kan trække sig tilbage fra storbyens travlhed, lægge hverdagen fra sig og sætte sig godt til rette i kirken og lytte til vedkommende musik, i et rum med plads til tanker, tro og tvivl.

Denne aften kommer den dansk/amerikanske, singer-songwriter, Talitha Ferry med sit band, og fylder kirkerummet med sin ærlige stemme og med tekster, der går helt ind under huden. Talithas sangtekster er søgende, legende og ærlige. Intet er hemmeligt eller forsøgt skjult, alt er skrøbeligt og alligevel kraftfuldt i sin levering. Lyduniverset og teksterne er inspireret af kunstnere som Andrianne Lenker, Julie Byrne og Phoebe Bridgers, og genren er en blid sammensmeltning af traditionel folkemusik og moderne pop.

Koncerten er gratis.

Timo ChilLOUD