Frokost og foredrag

Onsdag d. 8. december 2021, Kl. 12:00 til kl. 15:00
Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby

Julehygge og bankospil

Når vi mødes i december, er det traditionen tro til en dejlig julemiddag, en masse julehygge og selvfølgelig; banko med fantastiske præmier!

Når vi er mætte og glade og alle pakkerne er vundet, går vi sammen op i kirken til en lille andagt, inden vi ønsker hinanden en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Det koster 75 kr. at deltage til Frokost og Foredrag. Til gengæld garanterer vi en hyggelig eftermiddag i godt selskab.

Tilmelding til arrangementerne: Af hensyn til bestilling af mad til de enkelte arrangementer skal man melde sig til på kordegnekontoret senest fredagen før i åbningstiden mellem kl. 10–13 på tlf. 29 13 25 65.

Det er også muligt at bestille en kirkebil ved at tale med kordegnen på tlf. 29 13 25 65.

Vi glæder os til nogle hyggelige eftermiddage med Frokost og Foredrag i Timotheuskirken.

Om frokost og foredrag:

I Timotheuskirken byder vi fire onsdage i efteråret indenfor til et spændende foredrag og en fremragende frokost. Foruden at spise god mad og høre foredrag om stort og småt, skal vi også synge sange og salmer akkompagneret af Timotheuskirkens organist, Bjørn Rasmussen. Den fjerde onsdag julehygger vi og spiller banko.

Du kan hente en folder i kirken og læse mere om de enkelte arrangementer.