Begivenheden har allerede fundet sted.

Gudstjeneste v. Pernille Vinge Karlsson

Søndag d. 29. maj 2022, kl. 10:30
Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby

Velkommen til højmesse med dåb i Timotheuskirken på søndag d. 29. maj kl. 10.30

Læsningerne: Det er 6. søndag efter påske og vi læser fra Romerbrevet 8,31b-39 og Johannesevangeliet 17,20-26Læs prædikenteksten her.

Prædikenen: Forårsregn, lyden af fuglefløjt og duften af syrener. Der er vist ingen tvivl - sommeren er på vej, og snart er den tilbage med flere dufte og forhåbentlig også med varme og tørre dage. Men anderledes forholder det sig i søndagens evangelium. Her hører vi ikke om gensynsglæde, men derimod en del af den afskedsbøn, som Jesus beder, lige inden han bliver taget til fange og ført til afhøring og dom. Det er en bøn, der er fyldt med håb og kærlighed for og til alle – og ordet ”kærligheden” bliver gudstjenestens røde tråd. Det følger os i både læsninger og salmer, men om ordet også sniger sig ind i søndagens prædikenen, bliver først afsløret i kirken. Kom forbi og finde ud af det.

Salmer: Alle salmerne rummer ordet ”kærlighed”, og vi skal bl.a. synge ”Nu blomstertiden kommer” og ”O, kristelighed” fra salmebogen og ”Med favnen fuld af kærlighed” fra 100 salmer.

Nadver: Der er altergang og alle er meget velkomne til at deltage.

Andet: Gudstjenesten bliver ekstra festlig, for der er to skønne børn, der skal døbes. Det fejrer vi naturligvis med en kop kirkekaffe, lidt sødt og tid til forårssnak efter gudstjenesten.

Vi glæder os til at se dig!

Kærlig hilsen

Pernille Vinge Karlsson