Gudstjeneste v. Pernille Vinge Karlsson

Søndag d. 30. januar 2022, kl. 10:30
Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby

Velkommen til gudstjeneste med dåb i Timotheuskirken på søndag d. 30. januar kl. 10.30

Læsningerne: Det er 4. søndag efter Helligtrekonger og vi læser fra Romerbrevet 4,18-25 og Matthæusevangeliet 14,22-33 Læs prædikenteksten her.

Prædikenen: I søndagens evangelium er disciplene samlet i en båd på en sø midt i et frygteligt vejr. Og midt i stormen kommer der pludselig en skikkelse mod dem, som går på vandet. Først bliver skrækslagne og tror, at det er et spøgelse, men skikkelsen taler til dem med en velkendt stemme. ”Vær frimodige, det er mig, frygt ikke!”, siger Jesus.

Søndagens prædiken handler om at være på gyngende grund, om at føle sig fortabt og omringet af mørke. Og om at gribe ud efter håbet og blive frelst.

Salmer: Vi skal bl.a. synge ”Du, som har tændt millioner af stjerner” fra Salmebogen og ”Guds nåde er en vintergæk” og ”Troen er ikke en klippe” fra 100 salmer.

Nadver: Der er altergang med god afstand og alle er velkomne til at deltage.

Andet: Vi har fornøjelsen af at døbe en skøn, lille pige, så søndagen bliver ekstra festlig.

Vi glæder os til at se dig!

Kærlig hilsen

Pernille Vinge Karlsson