Begivenheden har allerede fundet sted.

Frokost og foredrag

Onsdag d. 9. februar 2022, Kl. 12:00 til kl. 15:00
Timotheuskirken, Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby

'FODSPOR I LIVET…'

Mennesker går ud og ind af vores liv - hver dag - hele livet.

Hvilke spor sætter de sig i vores liv? Har vi nysgerrighed til at gå ud i livet og undres, sanse og møde mennesker, og gå på opdagelse i deres livshistorie?

Hvordan sættes der fodspor i vore liv? Hvad siger vi til andre og om de andre?

Hvad er det samvær og samtaler kan gøre ved andre mennesker?

Foredraget har udgangspunkt i engagement, humor, fortælleglæde, oplysende underholdende med vægt på den gode historie.

Foredragsholder Rie Rasmussen

Rie er uddannet indenfor den pædagogiske verden og har arbejdet som familierådgiver, underviser, turistambassadør, konsulent, foredragsholder, historiefortæller for børn og voksne, besøgsven og meget mere.

Det koster 75 kr. at deltage til Frokost og Foredrag. Til gengæld garanterer vi en hyggelig eftermiddag i godt selskab.

Tilmelding til arrangementerne: Af hensyn til bestilling af mad til de enkelte arrangementer skal man melde sig til på kordegnekontoret senest fredagen før i åbningstiden mellem kl. 10–13 på tlf. 29 13 25 65.

Det er også muligt at bestille en kirkebil ved at tale med kordegnen på tlf. 29 13 25 65.

Vi glæder os til nogle hyggelige eftermiddage med Frokost og Foredrag i Timotheuskirken.

Om Frokost og foredrag:

I Timotheuskirken byder vi fem onsdage i foråret indenfor til et spændende foredrag og en fremragende frokost. Foruden at spise god mad og høre foredrag om stort og småt, skal vi også synge sange og salmer akkompagneret af Timotheuskirkens organist, Bjørn Rasmussen. Den sjette onsdag tager vi på udflugt sammen.

Du kan hente en folder i kirken og læse mere om de enkelte arrangementer.